On- en off-road met Asics

Ik ga mijn wandelwegen vervolgen op een nieuwe schoen: de Asics Gel FujiStorm GTX. Ik kon er makkelijk aankomen via Ronald Pleij en ik ben er blij mee, al moeten de kilometers nog komen natuurlijk. Een nieuwe dimensie, de schoen is laag en het is een trailrunningschoen. Ben nieuwsgierig naar de komende wandelingen, voor het eerst op een lage schoen dus. Maar Fred, je had toch nieuwe Keen Durand gekocht. Ja, dat klopt dus, maar ik kreeg pijn in mijn voeten bij het lopen en dat ging niet over. Helaas dus en zeker erg balen. Heb je er belangstelling voor, ze zijn hier te koop. Mijn voeten en die schoenen bleken uiteindelijk geen goed team.

Testen maar
Nu had ik al interesse in een trailrunningschoen, dus de nood werd een deugd. Het is dan ook de bedoeling dat ik het voorlopig hier op doe. De schoen is beduidend lichter, soepel en heeft Gore-Tex. Of dat laatste een voordeel is weet ik ook niet. Maar ook dat moet de komende tijd maar blijken. Voor alle specs moet je maar even op de website van Asics kijken, dan weet je alles. Ik ga ze dus uitgebreid testen en zal er op een gegeven moment een review over schrijven.

Loop jij al op dit type schoenen? Met of zonder zware rugzak, ik ben benieuwd naar jouw ervaringen en zou het leuk vinden als je die deelt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.