Help Nepal door naar Nepal te gaan

, ,

Voorjaar 2015: Nepal schokt door een zware aardbeving waarbij duizenden mensen om het leven kwamen. Vooral Kathmandu, de hoofdstad, werd zwaar getroffen. Door de aardbeving werden vele families zwaar getroffen en stokte ook de economie. Nepal drijft vooral op toerisme en dat kwam helemaal tot stilstand. De opbouw is in volle gang en er is geen reden meer om dit land niet te gaan bezoeken. Op de website www.nepalnow.org proberen organisaties de stroom van toeristen weer op gang te brengen. Voor wie het land wil ervaren onder leiding van Nederlandse bergbeklimmers. Kan zich aan melden voor de reis die plaatsvindt in januari 2016.

Reizen en het goede doel steunen
Katja Staartjes, Wilco van Rooijen en René de Bos slaan hun handen ineen en nemen de groep reizigers mee naar het land van de Mount Everest. Alle drie bedwongen ze die hoogste berg op aarde. De reis wordt ondersteund door Nepal Development Academy, Non-resident Nepali Association en Nepal Tourism Board. De voordelen van deze speciale reis: met drie Nepalliefhebbers op reis, je steunt het goede doel Aamaghar Academy, uitzicht op de toppen van Dhaulagiri en Annapurna beide meer dan achtduizend meter, vliegen met Qatar Airways en de reis vindt plaats in een rustige periode met stabiel weer.

Details
Het vertrek staat gepland op 9 januari, slapen gebeurt in hotels en tenten tijdens de trektochten. Maandag 18 januari ben je met veel, bijzondere indrukken weer thuis. Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat. De kosten kun je hier lezen, net als het uitgebreide reisschema. Lees vooral deze website goed door zodat je ook weet wat je allemaal moet inpakken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.