De Wit Schijndel is vandaag feestelijk heropend

,

De Wit Schijndel is klaar voor de toekomst.  Na een ingrijpende verbouwing van ruim een jaar onderging het grootste vrijetijdswarenhuis van Europa een ware gedaanteverwisseling. De voorgevel van het pand is opgetrokken en vormt nu één geheel met de rest van de winkel. Daarnaast is het winkeloppervlak uitgebreid met 2600 m2. Vandaag ging de vernieuwde winkel open.

De verbouwing van De Wit startte in januari 2014 en omvatte twee bouwfases. Tussen Pasen en het einde van de zomervakantie lag de verbouwing stil om overlast voor bezoekers zoveel mogelijk te beperken. In de eerste fase werd extra kantoorruimte gerealiseerd en de linkerzijde van het pand van een nieuwe gevel voorzien. In de tweede fase, die tot eind januari 2015 liep, werd de oude laagbouw vervangen door een moderne gevel met veel glas. Deze gevel heeft nu vrijwel dezelfde hoogte als de tentenhal. Door het optrekken van de gevel kwam er ruimte vrij voor een compleet nieuwe verdieping waar half maart de afdelingen barbecues en tuinmeubelen naartoe verhuizen. Die extra vloeroppervlakte biedt volop kansen om barbecues, tuinmeubelen en partytenten breder te presenteren. Een moderne afzuiginstallatie maakt het mogelijk op drukke dagen kook- en barbecuedemonstraties te houden.

Meer ruimte voor sport en mode
Door de verhuizing van de afdelingen barbecues en tuinmeubelen, is er ook op de begane grond meer winkelruimte gekomen voor sport en mode. Nieuwe vloerbedekking, ander licht, frisse kleuren en een bredere presentatie zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

Tot slot is de parkeerplaats volledig onder handen genomen en voorzien van groenstroken. Er zijn plannen op termijn een sfeervol horecaplein te realiseren.

Al meer dan 65 jaar groot in kampeer- sport en tuinartikelen
De Wit Schijndel begon in 1948 als handeltje in tweedehands legergoederen, matten en bezems. Tegenwoordig telt het Brabants familiebedrijf ruim 70.000m2 aan kampeer- tuin en sportartikelen verdeeld over meerdere hallen en diverse afdelingen. De vorige verbouwing dateert van 2005 toen er een compleet nieuwe hal voor tenten en vouwwagens  werd neergezet. Met de laatste verbouwing beschikt De Wit Schijndel over een modern en sfeervol winkelpand waar het voor iedereen prettig winkelen is.

Openingsacties en evenementen voor bezoekers
De opening van het vernieuwde pand van De Wit Schijndel wordt feestelijk gevierd op 27, 28 en 29 maart 2015. Naast veel voordeelacties voor bezoekers, is er muziek en zijn er doorlopend demonstraties. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te beleven.

Meer informatie staat op:  www.dewitschijndel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.