Win een paar nieuwe wandelschoenen bij Kampeerwereld.nl

Start je wandelseizoen op een goede manier, op een paar nieuwe wandelschoenen. Voor niks! Kampeerwereld.nl zoekt drie mensen die ieder een paar wandelschoenen willen testen. Het gaat om wandelschoenen van Meindl, Lowa en Hanwag. Drie modellen zijn beschikbaar voor de beste testers. Een mooiere manier om de lente te beginnen is er niet natuurlijk. Hoe kun je meedingen een paar nieuwe wandelschoenen?

Wat moet je doen?
Eigenlijk is het heel simpel: klik hier en vertel aan Kampeerwereld waarom juist jij een paar nieuwe wandelschoenen moet testen. Is het omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? De Vierdaagse van Nijmegen bijvoorbeeld. Of omdat je een doorgewinterde wandelaar bent die precies weet waaraan een wandelschoen moet voldoen en die graag zijn mening daarover met anderen ventileert. Laat je reactie achter en ben zo origineel mogelijk natuurlijk zodat je opvalt tussen die andere wannebe testers. De winnaars worden op 21 maart bekendgemaakt.

Om welke schoenen gaat het?
Er zijn drie modellen geselecteerd die getest moeten worden:

Lowa Renegade II GTX
Hanwag Banks
Meindl Portland GTX
Meindl Cuba GTX

Alle drie de modellen zijn voorzien van Gore-tex, niet verkeerd natuurlijk met het Hollandse weer waar de ene keer de zon schijnt en de andere keer het water met bakken uit de hemel valt. Dus scoor die gratis, nieuwe schoenen en trotseer alle elementen en test die schoenen. Ben jij de uitverkorene? Dan maak je een afspraak om in de winkel de schoenen te passen om te zien welke het beste bij jou past. Wat verwacht Kampeerwereld van jou? Een echt product review met foto voor het gebruik op hun website. Kleine moeite toch, voor een echte tester.

Wandel testers gezocht Kampeerwereld

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.