Nationaal park Utrechtse Heuvelrug bestaat 15 jaar

,

Wie jarig is viert feest en precies dat doet het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug ook. Een week lang, van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober. Dan is het de Beleefweek met allerlei activiteiten, gewoon lekker buitenspelen dus. Het is herfstvakantie dus dat komt mooi uit. Geniet van de natuur en rijke historie van het jarige park. 

Kastelen en buitenplaatsen

Ken jij het verhaal van de ijstijd en de zwerfstenen die hier heel geleden zijn meegenomen door meters hoog landijs? En wat heeft de grond onder jouw voeten je eigenlijk te vertellen? Wist je dat schaapskuddes onlosmakelijk verbonden zijn met het landschap van de Utrechtse Heuvelrug? Misschien heb je altijd al eens schapen willen hoeden met een echte kudde en schaapshond? En hoe zit het eigenlijk met al die kastelen en buitenplaatsen? Wie woonden er en hoe zag het leven van toen er uit? Ga mee op avontuur tijdens de Beleefweek en ontdek de sporen van 150.000 jaar Utrechtse Heuvelrug.

Doe mee

Van zaterdag 20 oktober tot en met 28 oktober zijn er ontzettend veel activiteiten voor jong en oud in de hele regio. Bekijk snel de agenda. Voor sommige activiteiten geldt namelijk een maximaal aantal plaatsen en moet je je van tevoren aanmelden. Daarnaast wordt er voor sommige activiteiten een entreeprijs gerekend. Meer informatie over de entreeprijzen en het aanmelden lees je bij de betreffende activiteit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.