De Fjällräven Polar: inschrijven kan nog

Met sledehonden, en slee natuurlijk, glijden van het Noorse Signaldalen over de arctische toendra naar Jukkasjärvi in het Zweedse Lapland: een tocht die natuurlijk op het verlanglijstje van iedere buitensporter staat. Ruim 300 kilometer over sneeuw en ijs. Dat is de Fjällräven Polar, een tocht die het uiterste van iedereen vergt, maar ook een tocht om nooit te vergeten. De editie van 2016 start op 5 april om vijf dagen later, op 10 april, te eindigen. Wie mee wil dingen naar een plekje op de startlijst kan nog tot 10 december inschrijven.

Oh my god
De Polar is een avontuur dat zich afspeelt op de koudste plekken van de wereld waarbij de deelnemers hun hondenslee over het sneeuw jagen. Het is er koud en de omstandigheden zijn onvoorspelbaar, van lieflijk tot oh my god. Deze tocht is de kans voor ‘gewone’ mensen om te ervaren hoe het is om door de sneeuw te jagen onderweg naar het volgende kamp. Maar met een goede uitrusting, de juiste kennis en instelling is deze tocht voor iedereen te volmaken. Ongeveer de helft van de deelnemers komen aan een deelnemerskaart via internet. Na het inschrijven moeten ze proberen zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De andere deelnemers selecteert Fjällräven.

Inschrijven
Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden via de website van het Zweedse bedrijf, daarbij moet je wel een video of foto posten samen met een verklaring waarom juist jij een startbewijs zou moeten hebben om zo bezoekers van de website te verleiden op jou te stemmen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.