Buitensportwinkel Alphen aan den Rijn

De buitenlucht in met goed materiaal van Buitensportwinkel.nl

Wanneer je eropuit trekt, wil je dat wel doen met goede en degelijke spullen. Met materiaal dat je echt nodig hebt, waarop je kunt vertrouwen en wat je kocht met een goed stukje advies erbij. Al die spullen kun je kopen bij de Buitensportwinkel.nl, de webshop die ook een eigen Experience Centre heeft in Alphen aan den Rijn. Twijfel je over een product, wil je het even voelen, zien, ervaren, dan ga je gewoon naar die webshop om de hoek. Daar is alle ruimte, rust en tijd om je mogelijke aanschaf eerst te ervaren en om erover te praten met eigenaar John Paul Doolhoff. De koffie en thee staan altijd klaar. En je gaat er wijzer weg dan dat je binnenkwam.

Levering binnen één dag
John Paul is een outdoormens pur sang, die beschikt over een jarenlange ervaring in de outdoorretail. Hij werkte onder andere bij Bever Zwerfsport, The North Face Store en begon daarna met de Buitensportwinkel.nl. Raak je in gesprek met hem over het buitenleven dan ontwikkelt zich een gesprek, waaruit die liefde blijkt voor outdoor. Of het nu gaat om een zakmes, een slaapzak (daar is hij specialist in) of over een waterzuiveraar, John Paul kan alles leveren, vaak binnen een dag en in de shop is veel op voorraad. Het assortiment van Buitensportwinkel is erg breed, en meer heeft een buitenmens niet nodig.

Producttests en ervaringen
Samen met Labyrinth Outdoor en Travel – de grootste touroperator op het gebied van actieve vakanties in Europa -, Olympia Camping Group – eigenaar van een groot aantal campings – en Carrienta Outdoor Dome in de Belgische Ardennen, heeft BuitenSportWinkel.nl de mogelijkheid producten snel en goed te laten testen door allerhande gebruikers. Van recreatieve kampeerders tot die-hardprofessionals. De uitkomsten van die testen worden gebruikt om het beste assortiment voor de webshops en het BuitenSportWinkel.nl Experience Centre samen te stellen. Ook worden de uitkomsten gedeeld met de fabrikanten, die deze informatie meenemen in de research en development van nieuwe producten.

After Sales
Door die goede samenwerking met importeurs en fabrikanten, is BuitenSportWinkel.nl in staat klachten en reparaties snel en naar tevredenheid op te lossen. Ook kan Doolhoff in het BuitenSportWinkel.nl Experience Centre vaak zelf al beoordelen of een klacht terecht is en of reparatie de moeite waard is om in te sturen.

Met 30 jaar ervaring kan hij meestal ook tips geven om een reparatie snel en simpel zelf uit te voeren of dicht in de buurt te laten repareren. Zo is een ritsrunner van een 8 jaar oude rugzak eenvoudig te vervangen door een ‘gouden Schaar’ in de buurt. Voor een paar euro kan die tas dan weer wat jaartjes mee.

Informatie en bestellen? Kijk op www.buitensportwinkel.nl.