Ga de buitenlucht in van de Spaanse Pyreneeën

Buitenlucht! Berglucht! Frisse, schone en adembenemende berglucht. Dat hebben we genoeg, hier in de landstreek Ribagorza, centraal gelegen in de Spaanse Pyreneeën. Zon hebben we ook, veel zon. Maar het gebied waar wij al sinds 2006 wonen en sinds 2012 ons B&B hebben, heeft zoveel meer te bieden: een gevarieerd en meer dan indrukwekkend landschap, een rijkdom aan oudheden en cultuur en een zeer indrukwekkende (berg)flora en fauna. Wat wilt u nog meer? Een mooie kamer? Een lekkere douche? Een prima driegangenmenu? Ook dat kan in ons bed and breakfast Casa Álamos.

Gerrit en Corrina
Maar wie zijn dan die mensen achter Casa Álamos? Aangenaam, wij zijn Corrina en Gerrit Kruis uw gastvrouw en -heer. Wij nodigen u uit om te komen genieten van al het moois dat het gebied om ons heen te bieden heeft. Ontdek samen met ons die prachtige Spaanse Pyreneeën. Ons B&B is daarvoor het ideale vertrekpunt, maar een nog beter rustpunt na weer een indrukwekkende dag in de bergen. Vanuit Casa Álamos kunt u de streek Ribagorza ontdekken, te voet, met de auto of op de motor. Op de manier die u het prettigst vindt.

Casa Álamos
Uw uitvalsbasis is Casa Álamos gelegen op 1.100 meter hoogte. Ons B&B is een authentieke, oude boerderij van zeker 450 jaar oud en door ons volledig aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Van buitenaf oogt het huis groots en eenvoudig; ook enigszins ruig en stoer. Het huis is volledig gerestaureerd met ecologische materialen en veel zorg en dat staat garant staat voor een prettig en stabiel woonklimaat. Niet alleen voor onszelf maar natuurlijk ook voor onze gasten.

Karakteristieke gastenkamers
Casa Álamos beschikt over vier gastenkamers die ieder de naam van een seizoen dragen, iedere kamer heeft ook een eigen basiskleur. Op de bovenste etage bevinden zich de gastenkamers Verano (zomer) en Primavera (voorjaar). Dit zijn kamers waar maximaal drie personen kunnen slapen. De kamers Invierno (winter) en Otoño (najaar) bevinden zich op de middelste etage. Op deze kamers kunnen maximaal twee personen slapen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De boxspringbedden zijn van voldoende lengte en kunnen zowel gekoppeld als los van elkaar geplaatst worden. Uw kamer kan worden voorzien van verwarming.

Gratis wifi en huisdieren toegestaan
Op de middelste etage bevindt zich ook de gezamenlijke living waar we eten en recreëren. Deze ruime woonkamer is gezellig ingericht met diverse sofa’s en fauteuils, een leeshoek, de prachtige houtkachel en een uitgebreide honestybar en coffeecorner. Vanuit de living heeft men ook direct toegang tot een gezellige en intieme tuin, met een schaduwterras en diverse zonneterrassen. Het gehele huis heeft gratis wifi en huisdieren zijn welkom. De accommodatie is niet roken.

Naast het traditionele concept van bed & breakfast serveren we een dagmenu en een lunchpakketservice. Ons huis is er voor de individuele vakantieganger, voor koppels en voor kleine groepen.

Meer informatie, prijzen, arrangementen en aanbiedingen vindt u op www.casaalamos.com.

collage